JA slide show

Hotel Carmen****

PDF

Hotel Carmen****
Hotel Carmen****
Hotel Carmen****
Hotel Carmen****
Hotel Carmen****
Hotel Carmen****
Camera standard albastru
Camera standard galben
Baie camera standard
Junior Suite hol intrare
Junior Suite living
Junior Suite dormitor
Junior Suite baie
Restaurant Salon Bizet
Restaurant
Restaurant Salon Ronda
Terasa restaurant
Bar zi
Piscina Interioara
Ponton si plaja
Type
Hotel
Agent Name
Receptie
Nicolae Iorga,34
Town
Venus
Postcode
905504
Phone
+40 241 731608
Country
Romania

Hotelul Carmen 4**** beneficiaza de o pozitionare excelenta, el fiind construit in centrul statiunii, pe malul marii, cu acces direct pe plaja. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, aproape toate camerele hotelului au vedere spre mare.
Hotelul
Carmen, prin dotarile si serviciile oferite, se adreseaza in egala masura oaspetilor dornici de odihna si relaxare, dar si organizatorilor de conferinte, seminarii, intalniri de afaceri. Astfel, el pune la dispozitia turistilor camere elegante si confortabile, un Centru de Sanatate cu piscina acoperita, salon masaj si cosmetica, sauna,plaja si un ponton plutitor cu acces treptat in mare, restaurant baruri si terase cu vedere la mare, un Centru de Conferinte modern.

Servicii si facilitati de cazare si restauratie ireprosabile

98 spatii de cazare confortabile de 4 stele in apartamente si camere standard, toate cu vedere la mare, fiecare etaj fiind personalizat cu cate o culoare, astfel incat oaspeti nostri au posibilitatea alegerii culorii preferate. Camerele sunt dotate dupa cel mai inalt standard cu : aer conditionat, televiziune prin cablu, telefon intern si international, conexiune internet,minibar,balcon…

Rafinament si gastronomie ! - restaurant clasic – capacitate 160 locuri (3 saloane); terasa moderna, expunere directa la mare; o gama bogata de preparate din bucataria internationala si regionala ce intrunesc aprecierile oaspetilor, oferta aleasa de bauturi- toate dublate de atentia si profesionalismul personalului, fac deliciul rafinatilor in ale gastronomiei.

Locul ideal in care poti combina distractia sau relaxarea cu afacerile :

Centru de afaceri - 3 sali moderne cu o capacitate cuprinsa intre 10 si 120 locuri, complet echipate si dotate reprezentand o baza solida pentru organizarea oricarui tip de eveniment;

Sala Venus capacitate - 120 locuri ;

Cu o suprafata de aprox.150m² , sala Venus este cea mai mare dintre cele trei sali , avand o capacitate de pana la 120 de locuri fiind complet dotata si echipata cu mobilier nou, cabine de traducere simultana,secretariat, aer conditionat , internet wireles, videoproiector,retro-proiector,ecran proiectie,flipchart,laptop,TV.

Sala-club capacitate 60 locuri

Este cea mai noua sala de conferinte fiind amenajata si utilata in anul 2008 si modernizata in anul 2009. Cu o suprafata de 100m² si o capacitate de max.60 de locuri sala Club poate fi amenajata si pentru petreceri private,discoteca,sala de jocuri,etc

Sala Ronda capacitate- -20locuri Fiind cea mai mica, sala Ronda este pozitionata langa terasa restaurantului avand o vedere extraordinara la mare.Cu o capacitate de pana la 20 de locuri este ideala pentru intalniri de afaceri.

Programe de teambuilding, evenimente ?i teamadventure special concepute pentru dezvoltarea personal?, a muncii în echip? ?i facilitarea comunic?rii în cadrul grupurilor (scuba diving,sailing regatta, treasure hunt, challenge courses).

Organizare excursii:

Degustari de vin la Podgoria Murfatlar;

Turul Litoralului, pestera Sfantul Andrei, Adamclisi, Manastirea Dervent, etc;

Croaziera In Delta Dunarii cu pranz traditional

Ruinele vechii cetati Histria

Echitatie, jocuri team-building; cine festive, barbeque, foc de tabara

 


>>>Vezi harta<<<

Company
Privat

Receptie

Agent's Photo
Company
Privat
Mobile
+40 241 731608

Send Enquiry